Senf Producties

Jaarlijks produceert Senf Producties een breed aanbod aan theatervoorstellingen. Onze productieafdeling in Amsterdam is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze theaterproducties. Dit doen wij zelf en in samenwerking met andere producenten, zoals Stichting SIP en The Fame Game. Daarnaast verlenen wij productioneel advies aan diverse talenten en ondersteunen we buitenlandse producties, zoals The incredible Dr. Pol.

ONS DOEL

De doelstelling van Senf Producties is om kwalitatief hoogstaande voorstellingen te produceren of te faciliteren voor een breed publiek. De unieke rol die Senf in het theaterlandschap inneemt, werd in 2018 bekroond met de Prosceniumprijs; een prijs die wordt uitgereikt aan bedrijven die een wezenlijke bijdrage leveren aan het toneelklimaat in Nederland.

Buddy Vedder

Onze producties

Door de jaren heen hebben we verschillende mooie producties neergezet. Voor de kleine theaterbezoekers o.a. nijntje de musical, Pippi Langkous, Floddertje, de Hoe overleef ik-musicals en verschillende voorstellingen van Buurman & Buurman. Daarnaast hebben we diverse dans- en muziekproducties met Dominic Seldis en Igone de Jongh mogen produceren. Ook voor een lach hebben we een groot repertoire, zo werk(t)en we samen met artiesten als Pheifer & Blom, Mini & Maxi en Tineke Schouten.

CHRISTINA KANSEN – Manager Producties